De ce ne place sa desenam peretii.

Ne-am obisnuit ca peretii sa fie albi si parca nici nu ne putem imagina altceva. Totusi, uneori peretii sunt uneltele principale ale designerului de interior. Ei reprezinta panze albe care pot fi pictate, decorate si folosite creativ pentru a crea o senzatie, un intreg si pentru a continua imaginea conturata inca de la inceput.

Un perete fara personalitate poate deveni o opera de arta si un element definitoriu al unei case speciale. Ele pot avea si roluri practice. Pot ascunde mici imperfectiuni sau crea senzatia de spatiu acolo unde camerele nu sunt incapatoare. Gandeste-te, de exemplu, la un birou de cativa metri patrati cu un perete pe care desenezi un peisaj marin sau cateva desene abstracte care, prin culori bine alese, te pot relaxa. Dintr-o data, spatiul ti se va parea mai incapator, mai primitor.

Vrei un living room in stil cubanez? Poti schita pe perete o finca impreuna cu plantatia de cafea din vecinatate. Decorezi un birou intr-o cladire industriala? Stilizeaza tevile care strabat tavanul pictand continuarea lor in modele complicate. Ideile nu au limita, iar un designer de interior iti poate oferi solutii pentru a transforma un perete intr-o poveste.

Un perete desenat poate fi mult mai ieftin de realizat decat amplasarea unor decoratiuni si in plus, ai posibilitatea de a schimba relativ usor desenul si de a da prospetime oricarei incinte. De exemplu, de ce sa nu schimbi desenele din birou in fiecare an? Schimbarea imaginilor de pe pereti poate sa aduca un aer de nou, de vitalitate chiar daca nu a fost facuta nici o schimbare esentiala cu mobilierul sau cu celelate decoratiuni. Va fi un eveniment discutat, iar diversitatea va incuraja productivitatea si va crea un mediu special din care nimeni nu doreste sa plece prea repede.

Un bar sau un restaurant, un hol al unui hotel, toate pot capata o alta personalitate cu desene stilizate pe pereti al caror efect sa fie pus in evidenta de leduri subtile ce raspandesc lumina alba sau colorata.

Aveti nevoie de idei? Echipa Design Case iti poate oferi ideile de care ai nevoie si poate transforma interiorul casei tale sau biroului tau. Contacteaza-ne daca peretii tai ti se par prea albi!

By |2017-09-28T09:22:12+00:00iulie 30th, 2013|Designer Bar Restaurant, Designer Dormitor, Designer Living|
Suna acum
Obtine directii