DESIGN RESIDENTIAL2018-05-08T11:00:55+00:00

Design Residential Bucuresti

Angelica Rucareanu

DESIGN RESIDENTIAL

Design Residential Living

Unde petreci cel mai mult timp? Daca nu punem la socoteala orele de somn, cu siguranta ca incaperea in care petreci cel mai mult timp, este livingul.
Aici stai cu cei dragi, aici vei petrece timp cu prietenii si aici vei primii inviatii care isi vor face o parere despre casa ta in functie de cum arata aceasta incapere importanta.
Din aceste motive, selectarea mobilei pentru living este o etapa importanta a unui proiect.
Mobila pentru living este o cheie de bolta a casei tale pentru ca de aici incepe, cu adevarat, proiectul de amenajare de interior a casei.
Si ai de unde alege.
Varietatea de stiluri, combinatii si obiecte de mobilier este uriasa, iar designerul are sarcina de a gasi tabloul care se potriveste cu stilul, gusturile si dorintele tale.

DESIGN RESIDENTIAL BUCURESTI

DESIGN RESIDENTIAL

Design Residential Dormitor

In fiecare camera din casa trebuie sa te simti bine, fara doar si poate, mai special insa in dormitor.
Aici, orice element de interior si orice piesa de mobilier are un singur rol: sa te indemne la relaxare, seara, si sa te incarce de energia primelor raze de soare, dimineata.
Totul trebuie sa fie in armonie perfecta, iar spatiul eficient folosit, mai ales daca suprafata nu este foarte generoasa.
„Dormitorul” este de multe ori denumirea generica pentru ca intr-o casa pot exista doua, trei sau chiar si mai multe dormitoare, iar designerul de interior trebuie sa imprime fiecaruia o anumita personalitate: pentru cuplu, pentru copii, pentru musafiri, domitor de iarna sau dormitor de vara.

DESIGN RESIDENTIAL BUCURESTI

DESIGN RESIDENTIAL

Design Residential Bucatarie

Fie ca ai o bucatarie de cativa metri patrati sau o bucatarie comuna cu un living, trebuie sa respecti anumite reguli de design astfel incat functionalitatea sa fie maxima.
In acelasi timp, solutiile gasite trebuie sa faca din acest spatiu unul placut, comod, relaxant in care lumea gastronomiei sa isi gaseasca echilibrul perfect cu esteticul si eleganta mobilierului.
Alegerea mobilei de bucatarie este una din cele mai mari provocari ale unui designer.

DESIGN RESIDENTIAL BUCURESTI

DESIGN RESIDENTIAL

Design Residential Baie

Pentru un designer, baia poate fi cea mai provocatoare incapere dintr-o locuinta.
Aici, mai mult decat in orice alta parte a casei, bugetul este foarte important pentru a raspunde creativitatii. Si asta pentru ca materialele de calitate sunt extrem de importante.
In lumina puternica ce inunda de obicei o baie, orice mic detaliu sau defect se observa, cum ar fi o crapatura a gresiei sau o zgarietura a bateriei de la baie.
Functionalitatea trebuie sa primeze in locul in care doresti sa te retragi pentru o baie fierbinte care sa te revigoreze dupa o zi lunga, pentru cateva momente de relaxare si un timp doar pentru tine, iar pentru asta ai nevoie de un ambient placut.

DESIGN RESIDENTIAL BUCURESTI

„Mi-a placut foarte mult cum am lucrat si comunicat cu designerul Angelica Rucareanu. Recunoastem ca suntem niste clienti foarte pretentiosi, dar pot spune ca am reusit sa facem un schimb de idei eficient, iar in final am obtinut o locatie extrem de originala, cu aspect clasic si distins, asa cum ne-am dorit.”

Oana Popoescu, Bucuresti

„Spre deosebire de alte locuri, unde erau doar interesati sa vanda produse si nu am reusit sa stabilim o relatie si sa transmitem exact ceea ce ne doream si aveam nevoie, cu Angelica Rucareanu ne-am pliat perfect. Se vede ca are experienta in amenajari interioare si stapaneste si alte domenii, ne-a dat sfaturi cinstite si ne-a propus materiale doar de cea mai buna calitate.”

Doru Scarlat, Timisoara

Suna acum
Obtine directii