DESIGN COMERCIAL2017-12-14T15:28:45+00:00

ANGELICA RUCAREANU

Design HoReCa

Clientul este cel mai aspru critic a designului de baruri sau restaurante.
Acesta isi formeaza o parere in doar cateva secunde si tot atunci se hotaraste daca sta sau cauta altceva.
Sigur, atmosfera depinde si de muzica, de servicii, de clientii care frecventeaza locul, de locatie si multe altele, insa designul interior poate sa invite sau sa creeze o prima impresie negativa.

ANGELICA RUCAREANU

Design Birouri

Fiecare birou spune o poveste din primul moment in care i-ai pasit pragul.
Poate sa fie o poveste despre concentrare, organizare, eficienta, cumpatare, dezordine, spirit de echipa sau creativitate.
Si lista poate continua.
Rolul unui designer este de a crea exact povestea pe care vrei sa o inteleaga cei care iti trec pragul.
Povestea biroului tau se va impleti in jurul functionalitatii impuse de tipul de activitate desfasurata de tine si echipa ta si sa respecte limitele bugetului si criteriile impuse de spatiul fizic.

ANGELICA RUCAREANU

Design Stand Expozitional

Sa mergi la o expozitie sau un targ este o idee excelenta.
Acolo vin potentialii clienti care sunt interesati de genul de produse si servicii pe care tu le oferi.
Insa investitia poate sa fie in van daca standul tau nu atrage atentia si nu invita participantii la expozitie sa vina, sa puna intrebari si sa ceara o carte de vizita.
Realizarea standului expozitional este o sarcina care este de obicei preluata de specialistii din departamentul de marketing, insa acest lucru nu este suficient.
Marketingul este arta si stiinta de a vinde, iar designul interior reprezinta arta si stiinta de a pune in practica intr0un mod vizual eficient ideile de marketing.

„Mi-a placut foarte mult cum am lucrat si comunicat cu designerul Angelica Rucareanu. Recunoastem ca suntem niste clienti foarte pretentiosi, dar pot spune ca am reusit sa facem un schimb de idei eficient, iar in final am obtinut o locatie extrem de originala, cu aspect clasic si distins, asa cum ne-am dorit.”

Oana Popoescu, Bucuresti

„Spre deosebire de alte locuri, unde erau doar interesati sa vanda produse si nu am reusit sa stabilim o relatie si sa transmitem exact ceea ce ne doream si aveam nevoie, cu Angelica Rucareanu ne-am pliat perfect. Se vede ca are experienta in amenajari interioare si stapaneste si alte domenii, ne-a dat sfaturi cinstite si ne-a propus materiale doar de cea mai buna calitate.”

Doru Scarlat, Timisoara

Suna acum
Obtine directii